Våra tjänster

Vilka tjänster erbjuder vi?

Alla tjänster vi utför gör vi med kärlek och kvalitet. Vi lämnar inte ifrån oss några jobb
förrän vi själva och framför allt kunden är helt nöjda.

De tjänster vi erbjuder

Vi startade i Karlskrona och har expanderat till flera städer, inklusive Stockholm och Göteborg. Vi erbjuder inte bara skapande av hemsidor, utan mycket mer. Kontakta oss för att få en skräddarsydd lösning som passar just era behov. Tillsammans kan vi hitta lösningar som tar er verksamhet till nya höjder. Välkommen till Casperis, där vi skapar framgång tillsammans!

Webservice

Behöver du hjälp med att uppdatera eller ändra text på din befintliga hemsida? Vi kan ta hand om det åt dig.

Webbutveckling

Behöver du en professionellt utvecklad hemsida? Vi är här för att hjälpa dig. Vårt team skapar skräddarsydda hemsidor som imponerar.

Drönarfotografering

Vill du ha fantastiska drönarbilder och videor? Vi erbjuder professionell drönarfotografering som tar dina projekt till nya höjder.

Social media managment

Vill du maximera din närvaro på sociala medier? Vi erbjuder professionell hantering av sociala medier för att ta ditt varumärke till nästa nivå.

APPUTVECKLING

Behöver du en app för att ta din verksamhet till en ny nivå? Vi erbjuder skräddarsydd apputveckling som passar dina behov.

Grafisk design

Behöver du en professionell logga och grafisk design? Vi skapar skräddarsydda designlösningar för ditt företag.

Vanliga frågor om att köpa en hemsida

Tiden det tar att skapa en hemsida beror mycket på typen av hemsida och hur tillgängliga ni kan vara samt hur snabbt vi kan hitta en design som ni faller för. Oftast tar det mellan två veckor och två månader.

Självklart. Efter att vi har levererat hemsidan får ni fri tillgång till den och kan ändra precis så mycket ni vill. Dock ska man veta att allting sker på egen risk. Därför rekommenderar vi ett serviceavtal där vi kan göra de textändringar som ni vill.

Under processens gång kommer vi att involvera er som kund vid flera tillfällen för att försäkra att designen blir som ni vill ha den. Det viktigaste är att hemsidan passar er och ert företag. 

Att skapa en hemsida är svårt att prissätta då vi bygger anpassade hemsidor utifrån kundens behov. Beroende på vilka funktioner man vill ha på hemsidan samt hur många sidor man vill ha påverkas priset.

Att skapa hemsidan är en engångskostnad som vi fakturerar när ni är helt nöjda med hemsidan. Vi erbjuder även serviceavtal mot en månadskostnad där vi hjälper till med uppdateringar av text på hemsidan samt säkerhetskopierar hemsidan.

När vi har levererat er nya hemsida så har vi installerat program som är till för att försvåra för hackare samt virus att ta sig in på hemsidan. Det man själv kan göra för att förebygga virus och andra problem är bl.a. att ha sin hemsida på ett säkert webbhotell, att uppdatera lösenord regelbundet samt att använda tvåfaktorsautentisering. 

Hej! Kul att du är här och tittar runt.

Vi tror på bra och snabb service. Så lämna gärna ditt nummer nedan så kontaktar vi dig inom 24 timmar